Sunday, June 26, 2016

Iftar Jamie FB gen 7

Assalamualaikum!

Sedar tak sedar dah masuk 10 hari terakhir untuk bulan Ramadhan tahun ni. Hmm aku dapat rasa tahun ni aku teruk sangat. Tak hargai betul2 peluang yang Allah bagi untuk beribadat sungguh2 pada bulan ini. Mohon baiki diri sebelum terlambat Nabila..

Anyway, semalam ari Sabtu ada iftar jamie food biotech gen 7.  Nama je "iftar jamie food biotech gen 7" tapi yang datang berapa ketul je. Tu pon muka sama je tiap2 tahun. hahaha. Whatever it is, still fun, still happy to see them. Even yang nun jauh di sana pon join. Orang Melaka, orang Ampang, orang Shah Alam.. Hahaha. Thank for the lovely foods korang!




Ok daaa!!

No comments: